ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ

Εμπειρία, Τεχνογνωσία, Σύγχρονα αποφρακτικά μέσα


Στην αποφρακτική εταιρεία ΜΑΥΡΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ στα Χανιά -Βρύσες Αποκορώνου, αναλαμβάνουμε αποφρακτικές εργασίες παντός τύπου, όσο απαιτητικές και αν είναι. Με πολυετή εμπειρία και σύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα εντοπίζουμε όλα τα προβλήματα του αποχετευτικού σας δικτύου, δίνοντας αποτελεσματικές λύσεις, με ταχύτητα και συνέπεια! Δραστηριοποιούμενοι στον τομέα των αποφράξεων από το 2000, δεσμευόμαστε για την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών που μας εμπιστεύονται.

Στο πλαίσιο των εργασιών μας, αναλαμβάνουμε: αποφράξεις αποχετεύσεων/σιφονιών/υδρορροών, άντληση ακάθαρτων υδάτων, αποφράξεις από πέτρες/λίπη/ρίζες και άλλα φερτά υλικά, εκκενώσεις βόθρων, καθαρισμούς αγωγών με νεροβολή και μηνιαία συντήρηση αποχετευτικών δικτύων.

Με έδρα τις Βρύσες Αποκορώνου Χανίων,
εξυπηρετούμε όλο το Δήμο Αποκορώνου, το Δήμο Σφακίων & το νομό Ρεθύμνου.

Προβαίνουμε, επίσης, στον έλεγχο της αποχέτευσής σας με κάμερα και σε βιντεοσκοπήσεις αγωγών, επισκευάζοντας έγκαιρα όλες τις βλάβες του αποχετευτικού σας δικτύου. Με άρτια τεχνογνωσία και σύγχρονο εξοπλισμό, αναλαμβάνουμε αποχετεύσεις όλων των διαμέτρων και μεγεθών, μεριμνώντας για την ορθή λειτουργία του αποχετευτικού δικτύου της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου.

Εμπιστευθείτε την αποφρακτική εταιρεία μας και επωφεληθείτε των άψογων υπηρεσιών και των ανταγωνιστικών τιμών μας! Αναθέστε μας τον προληπτικό καθαρισμό της αποχέτευσής σας και ελαχιστοποιήστε την πιθανότητα εμφάνισης βλαβών και φθορών!

​​​​​​​Στην εταιρεία ΜΑΥΡΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, στα Χανιά, δίνουμε οριστικές λύσεις σε οποιαδήποτε δυσλειτουργία του αποχετευτικού σας δικτύου, πραγματοποιώντας υπεύθυνα όλες τις αποφρακτικές εργασίες, από τις πιο απλές έως τις πλέον εξειδικευμένες!

Όποιο και αν είναι το πρόβλημά σας, μπορούμε να το επιλύσουμε!
Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας, 
όλα αυτά τα χρόνια λειτουργία μας στον τομέα των αποφράξεων!